Verse koffie met Mazzer koffiemolens

Mazzer koffiemolens

Een echte koffieliefhebber kiest waarschijnlijk altijd voor verse koffie. Dat kun je nu ook thuis doen. Met één van de Mazzer koffiemolens. Koffiemolens malen koffiebonen. Dat betekent dat je zelf vers de bonen maalt tot zo fijn of grof als jij de koffie het liefst hebt. Het is daardoor echt vers, in tegenstelling tot gemalen koffie uit een verpakking. Bovendien bepaal je met een koffiemolen zelf hoeveel koffie je precies nodig hebt. Zo zet je het perfecte kopje koffie naar jouw eigen smaak.

Voor elke espressomachine

Natuurlijk heb je alleen iets aan een koffiemolen als je ook een espressomachine hebt. Het maakt eigenlijk niet uit hoe luxe, professioneel of simpel je espressomachine is. Alle machines maken gebruik van gemalen koffie. Dat kan dus uit een verpakking komen, maar is verser als je zelf je bonen maalt. Daarbij kun je niet alleen bepalen welke bonen je gebruikt voor je kopje koffie, maar kun je ook bepalen hoe grof of fijn de bonen gemaald moeten worden om jouw ideale smaak te realiseren. Mazzer koffiemolens kunnen voor alle espressomachines gebruikt worden.

Mazzer koffiemolens

Er zijn verschillende Mazzer koffiemolens verkrijgbaar. De Mazzer Mini M-serie heeft koffiemolens met een krachtige motor. Daardoor is er minder risico dat je je koffiebonen verbrandt. Het is namelijk beter om met een krachtige motor op een laag toerental de koffiemolen te laten draaien dan een hoog toerental wat dat betreft. De Mazzer Mini Electronic varianten zijn traploos in te stellen en kunnen ingesteld worden op de juiste dosering voor één of juist twee kopjes koffie. De Electronic varianten zijn duurder dan de Mini M varianten.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *