Must have kitchentools!

Must have kitchentools!

Je bent vrijwel iedere dag in de keuken te vinden en daarom is het prettig om de juiste hulpmiddelen voor in de keuken te hebben. Hieronder lees je welke kitchentools onmisbaar zijn als je veel in de keuken te vinden bent. We hebben apparaten die vanzelfsprekend zijn, zoals de vaatwasser, uiteraard weggelaten uit deze lijst. Zo vind je hier alleen tools waar je echt iets aan hebt.

Groenten snijden met behulp van de spiraalsnijder

Laten we beginnen met de spiraalsnijder. Dit apparaat wordt gebruikt om groenten in spiralen mee te snijden. Je kunt met het apparaat zeer dunne spiraaltjes snijden. Zo kun je groenten eenvoudig snijden om te verwerken in salades of in andere heerlijke gerechten. De spiraalsnijder kun je onder andere gebruiken om courgettes mee te snijden en om spiraalvormige frietjes mee te maken. Heb je de term ‘courgetti’ al eens voorbij zien komen? Vast wel, want de spiraalsnijder is een tijdje lang trending geweest. De spiraalsnijder is nog steeds in veel keukens terug te vinden, omdat het gewoon een ontzettend handig apparaat is!

Het perfect gekookte eitje met de eierkoker

Kook jij je eieren nog steeds op de ouderwetse manier, in een pannetje met kokend water? Dan wordt het tijd om een eierkoker aan te schaffen! Met een eierkoker hoef je de tijd niet in de gaten te houden. Zo hoef je nooit meer te gokken hoe lang het water ook alweer aan de kook is. Met een eierkoker kun je bovendien precies instellen hoe hard- of zachtgekookt je jouw eieren wil hebben. Een aanrader dus!

Een multitool voor wie veel in de keuken te vinden is

Er zijn verschillende multitools voor in de keuken te krijgen waarmee je allerlei verschillende keukenwerkzaamheden makkelijker kunt uitvoeren. Met multitools kun je vaak hakken, snijden en nog veel meer. Wie veel in de keuken te vinden is, doet er dus goed aan om ook eens naar de verschillende multitools te kijken.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *